top of page

viszlát 2020!

2020. december 31.

Hiszitek vagy sem, eltelt ez az év is. Nem tudom, ki hogy van vele: ha januárra, februárra gondolok, az év precovid időszakára, akkor olyan érzésem van, mintha egy három évvel ezelőtti időszakot idéznék fel. Ugyanakkor azt is érzem, hogy mire egyet pislogtam, márciusból december lett, és már itt van 2021. Egyszerre történt kevés dolog a korlátozások miatt, de mégis rengeteg minden.

Untitled-Artwork (11).jpg

Abban a szerencsében van részem, hogy van társam a vállalkozásomban (aki mellesleg egyéb értelemben is a társam), és míg én képes lennék elsüllyedni a munkában és nem gondolni másra, vele együtt, az ő vezetésével nagyon lelkesen tervezünk és folyamatosan növekedünk.

Azért nem kell utálni, gyakran a kanapén kötök ki magzatpózban, kicsit (na jó: sokat) nyűglődöm, dagonyázom egyet, aztán újratöltődöm és folytatom. Covid alatt ilyen eset többször akadt, szégyen nélkül felvállalom.

Visszanéztem az idei karikatúra termést, és örömmel állapíthattam meg, hogy nem sok lehetőségem volt unatkozni. Rengeteg megrendelést köszönhettem Nektek ebben az időszakban, és úgy ítéltem meg, hogy sokat fejlődtem közben.

A kedvelések száma alapján Instagramon és Facebookon győztes bejegyzést hirdetek az év lezárásának alkalmából (nyereményjátékok most nem számítanak).

 

🥁 🥁 🥁 🥁 🥁 🥁 🥁 🥁 🥁 🥁 🥁 🥁 🥁 🥁 🥁 🥁 🥁 🥁 🥁

 

Hát őrület, de ugyanaz a bejegyzés nyert!! És örülök nagyon, hogy ez a poszt ennyi embert buzdított reakcióra <3 

facebook 51 👍

Steiner Kristóf
Steiner Kristóf
Screenshot

2021 új tervek megvalósításával fog telni, és mint mindenki más, mi is nagyon bízunk benne, hogy kikeveredünk ebben az évben a pandémiából. Ha nem is a régi kerékvágásba tér vissza minden, de másmilyenbe, ami nem szükségszerűen jelent majd rosszabbat.

 

Nagyon sok sikert kívánok Nektek is a következő évben!

 

Szofi

bottom of page