top of page

B.u.é.k. 2021!

2021. január 1.

Pont ilyenkor egy éve, szintén az új év apropóján elkészítettem a vállalkozásom logóját, arculatát és néhány napra rá véglegesítettem a weboldalamat is. Ez mind fontos mérföldkő volt, ekkor tudtam magamat is már sokkal komolyabban venni, mint digitális karikaturista és mint vállalkozó :)

A logómat megjelenési felülettől függően különböző módokon használom. Olykor, és talán leggyakrabban, az egymásba illeszkedő „S” és „Z” betűket jelenítem meg, körülötte a „Szofi Karikatúra” felirattal, például a megrendeléseimen (itt az Insta és Fb logókkal is kiegészítettem).

Logo Szofi.png
Logo Szofi logos.png
Balint Tamas 40x30.jpg

Ritkább esetben csak a „S” „Z”-t használom, és esetenként, például a névjegykártyámon és a profilképeimen megjelenítem az önkarikatúrámat is.

névjegykártya

Ez utóbbiról annyit, hogy még a múlt nyáron készítettem, a pályafutásomnak (nevezzük így) egy nagyon-nagyon korai szakaszában. Azóta szerintem rengeteget változott a stílusom, vonalhasználatom, színezésem stb., és már jó pár hónapja nehezen azonosulok ezzel a rajzzal.

Így úgy döntöttem, ideje aktualizálni, feldobni, izgalmasabbra és személyesebbre cserélni. Hadd mutassam be nektek az új arcképemet, amivel mostantól találkozni fogtok!

onarckep_atlatszo.png
karikatúra logó.jpg

És bár nyilván folyamatosan fejlődöm, azért nem szándékozom évente megújítani a logóm ezen részét. Drukkoljatok, kérlek, hogy ezzel elégedjek meg a jövőben is – legalább addig, amíg nem történik valami drasztikus változás a külsőmben, amire az utóbbi kilenc évben egyébként nem volt példa. :)

Szofi

bottom of page