B.u.é.k. 2021!

2021. január 1.

Pont ilyenkor egy éve, szintén az új év apropóján elkészítettem a vállalkozásom logóját, arculatát és néhány napra rá véglegesítettem a weboldalamat is. Ez mind fontos mérföldkő volt, ekkor tudtam magamat is már sokkal komolyabban venni, mint digitális karikaturista és mint vállalkozó :)

A logómat megjelenési felülettől függően különböző módokon használom. Olykor, és talán leggyakrabban, az egymásba illeszkedő „S” és „Z” betűket jelenítem meg, körülötte a „Szofi Karikatúra” felirattal, például a megrendeléseimen (itt az Insta és Fb logókkal is kiegészítettem).

Ritkább esetben csak a „S” „Z”-t használom, és esetenként, például a névjegykártyámon és a profilképeimen megjelenítem az önkarikatúrámat is.

Ez utóbbiról annyit, hogy még a múlt nyáron készítettem, a pályafutásomnak (nevezzük így) egy nagyon-nagyon korai szakaszában. Azóta szerintem rengeteget változott a stílusom, vonalhasználatom, színezésem stb., és már jó pár hónapja nehezen azonosulok ezzel a rajzzal.

Így úgy döntöttem, ideje aktualizálni, feldobni, izgalmasabbra és személyesebbre cserélni. Hadd mutassam be nektek az új arcképemet, amivel mostantól találkozni fogtok!

karikatúra logó

És bár nyilván folyamatosan fejlődöm, azért nem szándékozom évente megújítani a logóm ezen részét. Drukkoljatok, kérlek, hogy ezzel elégedjek meg a jövőben is – legalább addig, amíg nem történik valami drasztikus változás a külsőmben, amire az utóbbi kilenc évben egyébként nem volt példa. :)

Szofi

© Szofi Karikatúra 2020

  • Facebook
  • Instagram