top of page
teteje
< Élő rendezvényen

Karikatúra élő Rendezvényen 

Egy hátizsákba beférő iPademmel, hordozható nyomtatómmal és kezemben egy fotóállvánnyal járok rendezvényre - ennyire mobilis vagyok! Ha emellé van hova ülnöm nekem és a modellemnek is, ha van hova tenni a printert, no meg ha van fény, aminek segítségével látok, akkor garantálható a siker, a szórakozás és a nevetés!

Legmodernebb high-tech eszközpark!

IPad Pro 2021

+ 2nd gen Apple Pencil

Szofi Karikatúra ipad pro.png

Wireless nyomtató

A helyszíni nyomtatás benne van az árban!

Szofi Karikatúra nyomtató.png

Apple Tv Box

Ennek segítségével helyszíni tévéképernyő megléte esetén nagyban is láthatják a vendégek a rajzolás folyamatát, akár a terem másik feléből is.

Szofi Karikatúra Apple TV.jpg

Brandingelhető?

Igen! A rajzokon logó/keret/üzenet feltüntethető.

fiatal szép lány szemüvegben.jpg
felnőtt férfi nagy orral.jpg
gyönyörű fiatal lány nagy orral és nagy fogakkal.jpg
férfi szemüvegben és mosolygó szájjal.jpg
Szofi Karikatúra céges élő rendezvényen.jpg

Céges rendezvények

​Szofi számos vállalati rendezvényen gondoskodik a jó hangulatról, legyen az csapatépítő program, partnertalálkozó vagy akár céges születésnap. A karikatúra elkészítése közben a kollégák remekül szórakoznak és ugratják egymást, a közös nevetés pedig a legmerevebb kapcsolatokat is feloldja. Egy ilyen esemény így elősegíti a jobb vállalati környezet megteremtését, egy jókedvű cégnél pedig a munka is hatékonyabban megy.

Expók és konferenciák

Szeretnéd egy konferencián vagy expón garantáltan magadra irányítani a helyszínre kilátogatók figyelmét, és a standodhoz vonzani a potenciális ügyfeleket? Szofi ebben is tud segíteni, és garantált, hogy a megjelentek sosem felejtik el az élményt! A karikatúrák minden további nélkül logózhatóak, brandingelhetőek, így ha valaki akár évek múlva is ránéz, emlékezni fog arra a napra és a cégedre is!

Szofi Karikatúra expókon és konferenciákon.jpg
Szofi Karikatúra partikon.jpg

Partik

Születésnapot, házassági évfordulót, érettségi bankettet vagy más örömteli eseményt szeretnél emlékezetessé tenni az ünnepeltek és vendégeik számára? Rendezvényterem, hotel vagy pub, Szofi bárhova elmegy, hogy örömet szerezhessen a társaságnak, akár két koktél között, akár egy vad tánc előtt vagy után! Biztos, hogy életre szóló emlék lesz az est minden résztvevője számára!

Egyéb rendezvények

​Mi maradt még ki a felsorolásból? Fesztivál, családi nap, nemzeti ünnep… Szofi már úton is van, hogy emlékezetessé tegyen bármilyen eseményt a vendégek számára!

Szofi Karikatúra egyéb rendezvényeken.jpg

Már alig várom, hogy együtt dolgozhassunk!

További karikatúrákért látogass el ezekre az oldalaimra is 

fbikon.png
instaikon.png

Néhány elégedett ügyfél, aki Szofi Karikatúrát választotta

# digitális karikatúra
# rendezvény ötletek
# céges rendezvény ötletek
# rendezvény program ötletek
# kitelepülés rendezvényre
# kreatív rendezvény ötletek
# rendezvény program
# céges buli ötletek
bottom of page